ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ HOTEL

Το ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα(Sunset) βρίσκεται μόλις 50μ. από την παραλία του Αγ. Γεωργίου στη Νάξο. Ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών και με άψογη εξυπηρέτηση.

ΖΕΥΣ HOTEL

Το Hotel Zεύς βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στη χώρα της Νάξου,μόλις 100μ.από την παραλία του Αγ. Γεωργίου,200μ. από την κεντρική πλατεία της πόλη, 400μ. από το λιμάνι και 150μ. από τον κινηματογράφο.

NISSAKI BEACH

To NISSAKI BEACH HOTEL βρίσκεται στην πανέμορφη περιοχή του Αγίου Γεωργίου, και είναι 2χλμ μακριά από το αεροδρόμιο, 800μ από το λιμάνι και 200μ από τη Χώρα.Στη μικρή απόσταση των 10μ, βρίσκεται η φανταστική παραλία του Αγίου Γεωργίου, και σας περιμένει να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαράς και ξεγνασιάς.Μόνο 30μ από το ξενοδοχείο μπορείτε να βρείτε αρκετές ταβέρνες, όπου μπορείτε να γευτείτε λιχουδιές και ποιοτικό φαγητό.Το NISSAKI BEACH HOTEL αποτελείται από άνετες καιηλιόλουστες, πλήρως επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμένες μονάδες.

NAXOS BEACH 1

Πολύ ωραίο και ανακαινισμένο ξενοδοχείο .Το ξενοδοχείο μας Naxos Beach 1 βρίσκεται στο νησί της Νάξου, στη μέση του Αιγαίου, ένας από τους ελληνικούς παράδεισους του σέρφ. Θα μας βρείτε νότια της πόλης της Νάξου, μόλις μερικά μέτρα μακριά από την παραλία του Αγίου Γεωργίου και του Flisvos sport club. Από το ξενοδοχείο μπορείτε να βρεθείτε στην Χώρα της Νάξου με τις ωραίες καφετέριες, ταβέρνες και την ποιοτική νυχτερινή ζωή, μετά από 10 λεπτά περπάτημα από την παραλία.Σας περιμένουμε! Πειμένουμε να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή.

NAXOS BEACH II

Welcome to our Beautiful Naxos! The endless seaside and the crystal waters is just one of the wonderful sightseeing of Naxos. In one of the amphitheatrically regions of Naxos, on the hill of Stelida, is Naxos beach II, with the wonderful view to the port of the island, the Venetian Castle which stands on the top of Chora for many centuries, as well as the impressive temple of Apollo, known as Rortara. The view during the sunset is really unique. Our hotel can cover all your needs providing as many services as possible.

NAXOS IMPERIAL RESORT & SPA

Το Naxos Imperial είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο που χτίστηκε τον χειμώνα του 2008/2009 και είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων που υπάρχει στην Νάξο. Έχει πολύ καλή τοποθεσία, βρίσκεται δίπλα στην τρίτη πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας, ένα φυσικό απόθεμα, στον Άγιο Προκόπιο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 4χλμ μακριά από το λιμάνι και από την Χώρα, το κέντρο του νησιού, και μόνο 2χλμ μακριά από το αεροδρόμιο.

NAXOS PALACE HOTEL

Το Naxos Palace είναι ένα νεόχτιστο Ξενοδοχείο του 2004, Α' κατηγορίας, που προσφέρει στους φιλοξενούμενους πολυτελή διαμονή, ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον καθώς και άψογη εξυπηρέτηση. Στις υπηρεσίες του συμπεριλαμβάνονται δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενοικίαση αυτοκινήτου και μηχανής και ιππασία. Το Naxos Palace μπορεί να σας εγγυηθεί ότι οι διακοπές εδώ θα σας μείνουν αξέχαστες!

MIKES STUDIOS

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Άγιο Γεώργιο Νάξου, 150 μέτρα από την πλατεία πρωτοδικείου και 50 μέτρα από την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, κουζινάκι, μπάνιο και μπακλόνι.

LAGOS MARE HOTEL

Στον Αγιο Προκόπιο, με την καλύτερη αμμώδη παραλία της Νάξου , θα συναντήσετε το Lagos Mare Hotel. Απέχει 200μ από την χρυσή αυτή αμμουδιά και μόλις 3 χλμ. από την Χώρα της Νάξου. Είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο το οποίο κατασκευάστηκε φέτος, το 2006, με στόχο να δώσει στους επισκέπτες του που θέλουν να απολαύσουν τη Νάξο , τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου το οποίο όμως διατηρεί την απλότητα, τη ζεστασιά και τη φιλική διάθεσή του.

KYMATA HOTEL

Kymata hotel in Naxos Island Greece Hotel Kymata is situated at Saint George Beach in Naxos Town in Naxos Island, only 30 metres from the beautiful long sandy beach and 250 metres from seafront, where most of the rooms to offer a beautiful view to both Saint George Beach and the port.The hotel is also located right next to all amenities such as restaurants, beach bars, car rentals, mini markets and newsagents to make an easy going vacation.It is a beautifully stylish decorated family run accommodation that offers warm, friendly and family atmosphere to make you feel you are a member of our

KAVOS APARTMENTS

Στη Νάξο, στις Κυκλάδες, τα Διαμερίσματα και Βίλλες Κάβος, βρίσκονται ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους, γεμάτους λουλούδια, πάνω από την φανταστική πλαζ του Αγίου Προκοπίου. Παραδοσικά σπίτια, χτισμένα με πέτρα, πολυτελώς εξοπλισμένα και σχεδιασμένα ώστε να αντανακλούν το Αιγαιοπελαγίτικο φως, προσφέρουν ζεστή φιλοξενία, χαλάρότητα και την άνεση του χώρου. Βραβευμένο σαν ένα από τα Μοναδικά Μικρά Ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ο Κάβος είναι απλά η καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας στη Νάξο.

KORALI HOTEL

Οκογενειακό ξενοδοχείο, ιδανικό στο να σας προσφέρει ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές, βρίσκεται μόλις 50μ απο την πλήρως οργανωμένη παραλία του Αγ.Γεωργιου. Το ξενοδοχείο αποτελείται απο 12 δωμάτια, διακοσμημένα με παραδοσίακο τρόπο που εκπέμπουν την θέρμη και την φιλοξενεία του Ναξιακού πολιτισμού, για να σας κάνουν να αiσθανθήται άνετα και σαv το σπίτι σας.

KAVOURAS VILLAGE - ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ

Be temped by the luxurious Kavouras Village Hotel Bungalows, set a unique and quite location, at the Stelida Peninsula, looking the blue waters the Aghios Prokopios Bay.

Σελίδες

Νομός

iport.gr