ΙΑΤΡΙΚΑ

Πιτταρά Κωνσταντίνα

Η Πιτταρά Κωνσταντίνα είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων και Διατροφή του Ανθρώπου» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχοντας εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, ασχολείται με τη διατροφική εκπαίδευση τόσο παιδιών όσο και εφήβων με στόχο την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Αναλαμβάνει τη διατροφική υποστήριξη ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες όπως έγκυες, θηλάζουσες, άτομα τρίτης ηλικίας, αθλητές.

ΜΠΑΜΠΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Χειρούργος οδοντίατρος. Λεύκανση, αισθητικές αποκαταστάσεις, προσθετική, εμφυτεύματα. Το ιατρείο μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει:Αισθητική οδοντιατρική Εμφυτεύματα Προσθετική δοντιών Θεραπείες ούλων Απονευρώσεις Ορθοδοντική Σε έναν ευχάριστο και άρτια εξοπλισμένο χώρο, με τη συνεργασία εξειδικευμένων κατάπερίπτωση οδοντιάτρων, την συμβολή του βοηθητικού προσωπικού, καθώς και με την υποστήριξη ενός πολύ έμπειρου και οργανωμένου εργαστηρίου, μπορούμε να αναλάβουμε την αντιμετώπιση κάθε απλού ή σύνθετου οδοντιατρικού σας προβλήματος.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Στο οδοντιατρείο της κ. Ελένης Αδαμάκη παρέχονται υπηρεσίες στις παρακάτω ειδικότητες της οδοντιατρικής:ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣΣτο χώρο μας εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες μέθοδοι και θεραπευτικά υλικά που ακολουθούν τις σύγχρονες προδιαγραφές για μια σωστή αποκατάσταση.

Νομός

Περιοχή

iport.gr