ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε.-EMKO KOUTELAS S.A

Η εταιρεία ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή επώνυμου και αξιόπιστου εξοπλισμού μαζικής εστίασης για κάθε επισιτιστική μονάδα στον τουριστικό κλάδο, σε χώρους ψυχαγωγίας και φιλοξενίας.Από την ίδρυση της, η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε.

ΓΟΥΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κουρτίνες μπάνιου, υφασμάτινες, πλαστικές με παράθυρο, με μεγάλο κρίκο, σωλήνες οβάλ, ίσιοι γωνιακοί ειδικές παραγγελίες όλες οι διαστάσεις, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, χαρτοδοχεία, βουρτσάκια τουαλέτας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΣΣΑΝΟΣ

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Γεωργίου Ρουσσάνου υφίσταται από το 1995. Βρίσκεται επί της οδού Δοϊράνης 59 στην Καλλιθέα της ΑττικήςΈχοντας την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που απαιτεί το σύγχρονο επάγγελμα στοχεύουμε στην σωστή και αποτελεσματική συνεργασία μαζί σας. Η στενή προσωπική συνεργασία με τον γιατρό, η πολυετής εμπειρία και η ποιότητα των υλικών, εγγυώνται την τελειότητα των εργασιών στην αισθητική και την λειτουργικότητα.Η συνεχή εκπαίδευση μας επιτρέπει να εξελισσόμαστε διαρκώς και να δημιουργούμε ολοένα και περισσότερους ευχαριστημένους συνεργάτες.

Σελίδες

Περιοχή

iport.gr