ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

MIRA MARE HOTEL - VOULA

Το ξενοδοχείο MIRA MARE βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο Ασκληπείον στην παραλία της Βούλας, μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας και απέχει μόλις 200 μέτρα από την οργανωμένη παραλία του Απόλλωνος. Το ξενοδοχείο MIRA MARE εχει πλήρως ανακαινισθεί πρόσφατα και αποτελείται από 20 δωμάτια τα οποία διαθέτουν κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση, βαλκόνι με θέα την θάλασσα και ζεστό νερό όλο το 24ωρο. Υπάρχουν και μερικά δωμάτια που έχουν (ανα δύο) εξωτερική τουαλέτα και ντουζιέρα, διαθέτουν δε όπως και τα υπόλοιπα, τηλέφωνο, τηλεόραση κ.λ.π.

HOTEL MINAVRA

Το ξενοδοχείο MINARVA βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Βούλας, 50 μέτρα απέχει απο την παραλία.Νεόκτιστο κτίριο με 30 δωμάτια τα οποία διαθέτουν κλιματισμό, μπάνιο, μπαλκόνι με πανέμορφη θέα στον Σαρωνικό κόλπο, τηλεόραση, τηλέφωνο κ.ά.Πολύ καλές τιμές.

PLAZA HOTEL

Το Ξενοδοχείο Plaza βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Βούλας απέναντι από την πρώτη πλαζ της Βούλας.Είναι ένα άνετο ξενοδοχείο για μη καπνίζοντες, με ζεστό και φιλικό περιβάλλον, το ξενοδοχείο διαθέτει μπαρ, εστιατόριο και πάρκινγκ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο με μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση.Οι τιμές είναι πολύ καλές σύμφωνα με τις υπηρεσίες που προσφέρει και την θέση που βρίσκεται.

Νομός

Περιοχή

iport.gr