ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΑΓΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - LOTZA

Αφεθείτε στις αισθήσεις σας και στις ομορφιές της Φοινικιάς μικρού και γοητευτικού χωριού της Σαντορίνης. Ακολουθήστε τα σημάδια της φύσης σε αυτό το υπέροχο νησί του Αιγαίου. Θα σας μείνει αξέχαστο . Τα διαμερίσματα είναι η τέλεια διαμονή στον προορισμό σας, για όσους από σας θέλουν πραγματικά να αναζωογονηθούν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ - MIRAFLORES APARTMENTS

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Νάουσα της Πάρου. Δίπλα στην πανέμορφη παραλία Πιπέρι. Πολύ καλές τιμές. MIRAFLORES STUDIOS Τα παραδοσιακά Διαμερίσματα - Στούντιος MIRAFLORES είναι χτισμένα σύμφωνα με το Κυκλαδίτικο στυλ και λειτουργούν από το 1992 σε ένα φιλικό περιβάλλον, προσφέροντας άψογη εξυπηρέτηση και πληροφορίες. Σκοπός μας είναι να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, άνετα και φιλόξενα. Το συγκρότημα από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα - στούντιος, βρίσκεται μόλις 50 μ από την παραλία Πιπέρι και 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Νάουσσας.

ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε. - MANOS HOTEL

Θα ευχαριστηθούμε να σας δούμε στο οικογενειακό μας ξενοδοχείο στην Νάουσα της Πάρου. Η παραλία Πιπέρι όπως και το μικρό γραφικό λιμανάκι της Νάουσας (όπου μπορείτε να επισκεφτείτε άλλες παραλίες με πλοίο) απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο μας. Το ξενοδοχείο MANOS αποτελείτε από 28 δωμάτια τα οποία διαθέτουν: Μπάνιο με ντουζιέρα - μπαλκόνι με θέα - τηλέφωνο - ψυγείο - δορυφορική τηλεόραση και κλιματισμό. Σερβίρουμε πρωϊνό και το μπάρ του ξενοδοχείου είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Επίσης σερβίρουμε ποτά και κρύα πιάτα στην πισίνα του ξενοδοχείου μας.

Σελίδες

Νομός

iport.gr