ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

KOZZMOZZ RENT A CAR

Aυτοκίνητα που ενοικιάζουμε: Hyundai Atos, Hyundai Getz, Hyundai Mtrix, Opel Corsa, Suzuki Samurai.Μοτοσικλέτες: Suzuki,Yamaha,Piaggio.

HOTEL SEMIRAMIS

Είναι χτισμένο με την κυκλαδύτικη αρχιτεκτονική ανάμεσα σε κήπους με περγκόλες. Διαθέτει μπαρ όπου μπορείτε να απολάυσετε το ποτό σας.

HOTEL FATA MORGANA

Το Ξενοδοχείο FATA MORGANA είναι ένα μοντέρνο συγκρότημα από στούντιο χτισμένο αμφιθεατρικά 100μ, από την Χώρα της ΦολεγάνδρουΛόγω της θέσης του είναι η ιδανική βάση για να γνωρίσετε το νησί και να περάσετε αξέχαστες διακοπές .Επίσης σας προσφέρουμε την δυνατότητα να απολαύσετε την πιό όμορφη δύση και να χαλαρώσετε με την πανοραμική θέα στα κυκλαδονήσια...

APARTMENTS WITH VIEW

Στον Αδάμαντα, στην παραλία Παπικίνος, υπάρχουν διαμερίσματα προς ενοικίαση 70 τ. μ. το καθένα για το καλοκαίρι ή για ολόκληρο τον χρόνο. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2002, βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και έχει θέα στο λιμάνι. Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ντουλάπια, ψυγειοκαταψύκτης, κλιματισμός, τηλεόραση και ανεμιστήρας. Το συγκρότημα διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης και υπηρεσία καθαρισμού. Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 6 άτομα ή 2 φιλικά ζευγάρια.

ANEMI HOTEL

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο σύγχρονου μινιμαλιστικού σχεδιασμού, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Αποτελείται από ένα συγκρότημα μικρών διώροφων κτιρίων, αρμονικά χωροθετημένο σε ένα από τα πιο ήσυχα παραθαλάσσια τοπία των Κυκλάδων. Η Ανέμη έχει θέα στον Καραβοστάση, το μικρό παραδοσιακό οικισμό στο λιμάνι του νησιού.Η διακόσμηση χαρακτηρίζεται από απλότητα, λεπτομέρεια και κομψότητα. Δίνει την αίσθηση ιδιωτικής κατοικίας, άνετης και ξεχωριστής.Ένα μέρος για άτομα με νεανικό πνεύμα που απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής στα Ελληνικά νησιά.

AEGEAN STAR HOTEL

Σας καλωσορίζουμε στο AEGEAN STAR HOTEL-APARTMENTS.Το νέο κυκλαδίτικο παραδοσιακό μας συγκρότημα βρίσκεται στο γνωστό θέρετρο του όρμου Καραβοστάση.Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Φολέγανδρου..με μαγευτικές παραλίες και κρυστάλλινα νερά,είναι το ιδανικότερο μέρος για ξεκούραστες διακοπές αρμενίζονας..το απόλυτο γαλάζιο του αιγαίου!! Χρέωση πρωινού EXTRA 6.50? ανά άτομο, τύπου continental.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ IBAN:GR2701721830005183034936256SWIFT CODE / BIC: PIRBGRAAΔεκτές πιστωτικές κάρτες: Visa - Mastercard

AEOLIS HOTEL

Στη ζεστή καρδιά του φιλικού Αδάμαντα ξεπροβάλει διακριτικά, πρόθυμο να σας καλοδεχτεί, ένα παραδοσιακό συγκρότημα, το AEOLIS STUDIOS.

TOMASO RENT A CAR

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Φολέγανδρο. ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 801 500 7000

PENSION IOANNA

Αν αναζητάτε υπέροχες και αξέχαστες διακοπές σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, τότε ελάτε σε μας. Τα Α κατηγορίας δωμάτιά μας βρίσκονται σε έναν πανέμορφο οπωρώνα 4 στρεμμάτων στον Αδάμαντα με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το λιμάνι απέχει μόνο 1 χμ από το ξενοδοχείο και η παραλία του Παπικίνου 3 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο και διαθέτουν ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, ανεμιστήρα, καθημερινή καθαριότητα και μπαρμπεκιου στον κήπο. Οι ιδιοκτήτες μένουν στον πρώτο όροφο και θα χαρούν να σας βοηθήσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

Το ξενοδοχείο ΚΑΛΛΙΣΤΗ έχει 14 δωμάτια με παραδοσιακά χειροποίητα κρεβάτια και ξύλινες οροφές.Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν μπάνια με όλες τις ανέσεις , 24 ώρες ζεστό νερό, TV, τηλέφωνο, μίνι μπαρ, κλιματισμός και μπιστολάκι για τα μαλλιά.Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας δίπλα στην υπέροχη πισίνα μας.Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο καθιστικό με τηλεόραση, 24 ώρες ρεσεψιόν, φαξ, μεταφορά από και προς το λιμάνι.ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΛΙΣΤΗEπιλέξτε την εικόνα που θέλετε ναδείτε σε φυσικό μέγεθοςΠΙΣΙΝΑ

Νομός

iport.gr