ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

KOZZMOZZ RENT A CAR

Aυτοκίνητα που ενοικιάζουμε: Hyundai Atos, Hyundai Getz, Hyundai Mtrix, Opel Corsa, Suzuki Samurai.Μοτοσικλέτες: Suzuki,Yamaha,Piaggio.

HOTEL SEMIRAMIS

Είναι χτισμένο με την κυκλαδύτικη αρχιτεκτονική ανάμεσα σε κήπους με περγκόλες. Διαθέτει μπαρ όπου μπορείτε να απολάυσετε το ποτό σας.

APARTMENTS WITH VIEW

Στον Αδάμαντα, στην παραλία Παπικίνος, υπάρχουν διαμερίσματα προς ενοικίαση 70 τ. μ. το καθένα για το καλοκαίρι ή για ολόκληρο τον χρόνο. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2002, βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και έχει θέα στο λιμάνι. Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ντουλάπια, ψυγειοκαταψύκτης, κλιματισμός, τηλεόραση και ανεμιστήρας. Το συγκρότημα διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης και υπηρεσία καθαρισμού. Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 6 άτομα ή 2 φιλικά ζευγάρια.

AEOLIS HOTEL

Στη ζεστή καρδιά του φιλικού Αδάμαντα ξεπροβάλει διακριτικά, πρόθυμο να σας καλοδεχτεί, ένα παραδοσιακό συγκρότημα, το AEOLIS STUDIOS.

PENSION IOANNA

Αν αναζητάτε υπέροχες και αξέχαστες διακοπές σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, τότε ελάτε σε μας. Τα Α κατηγορίας δωμάτιά μας βρίσκονται σε έναν πανέμορφο οπωρώνα 4 στρεμμάτων στον Αδάμαντα με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το λιμάνι απέχει μόνο 1 χμ από το ξενοδοχείο και η παραλία του Παπικίνου 3 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο και διαθέτουν ψυγείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση, κλιματισμό, ανεμιστήρα, καθημερινή καθαριότητα και μπαρμπεκιου στον κήπο. Οι ιδιοκτήτες μένουν στον πρώτο όροφο και θα χαρούν να σας βοηθήσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

iport.gr