ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΥΡΓΑΚΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο μας άρχισε να λειτουργεί στις 25 Ιουνίου 1997. Βρίσκεται στην Παροικιά της Πάρου στo Πυργάκι, 800μ. από την παραλία Λειβάδια σε έκταση 4 στρεμμάτων και διαθέτει όλες τις ανέσεις για να κάνει τις διακοπές σας ευχάριστες. Ζεστή φιλοξενία, πολύ καλή κουζίνα, ησυχία και γαλήνη είναι μερικά στοιχεία του ξενοδοχείου.

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ Α.Ε. - ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο ALIPRANTIS βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νάουσσας στην Πάρο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου βασίζεται στην ελληνική παράδοση και στην Παριανή φιλοξενία. Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε το 1981 και ανακαινίστηκε το 2002. Χτισμένο στο κέντρο της Νάουσσας όπου εσείς, σαν επισκέπτης, έχετε την ευκαιρία να βρίσκεστε σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από τα μαγαζιά και την αγορά. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την παραλία, 10 χιλιόμετρα από το λιμάνι και 20 από το αεροδρόμιο.

ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΚΗΣ

Τά ενοικιαζόμενα δωμάτια Sakis Rooms βρίσκονται στο γραφικό ψαροχώρι της Νάουσσας, στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού. Τά σε καλή τοποθεσία δωμάτια μας (μόλις 5΄ από το κέντρο) ,και με θέα στη θάλασσα, είναι το ιδανικό μέρος για την παραμονή σας. Υπάρχουν μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή. Όλα διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, μίνι μπαρ, ψυγείο, κουζινάκι, κούπες, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα και δικό τους μπάνιο. Όλα έχουν ευρύχωρα μπαλκόνια με φανταστική θέα στη θάλασσα. Υπάρχει καθημερινή καθαριότητα.

NOTOS RENT A CAR

Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Νotos S.A. έχει πολυετή πείρα και είναι γνωστό για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία του και τις άριστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες του.Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:24ωρη οδική βοήθεια στην Πάρο και την υπόλοιπη ΕλλάδαΑντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματοςΧάρτες της Πάρου και της Ελλάδας (κατόπιν αιτήσεως)Παιδικά Καθίσματα (κατόπιν αιτήσεως)Ραδιο-CD σε όλα τ’ αυτοκίνηταΠαράδοση και παραλαβή προς / από το λιμάνι & το αεροδρόμιο (δωρεάν)Παράδοση και παραλαβή προς / από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας

Σελίδες

iport.gr