ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΡΑΜΑΤΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΣΙΑ ΕΕ

Παραδοσιακό, διώροφο κτίριο, δίπλα στην θάλασσα, λίγο πριν την γέφυρα που οδηγεί στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Αποτελείται από 2 διαμερίσματα δίχωρα με βεράντες, με θέα στην θάλασσα και στον βράχο της Μονεμβασιάς και 18 δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα. Σο ισόγειο υπάρχει αίθουσα πρωινού, τηλεόραση, και βεράντα που λειτουργεί μπαρ-καφετέρια. Υπάρχει πάρκινκ και βρίσκεται 100μ από την αγορά και το κέντρο της Μονεμβασιάς. Τα 2 διαμερίσματα μας διαθέτουν κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, παραδοσιακή χαρούμενη επίπλωση και βρίσκονται στο ισόγειο.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΦΡΑΓΚΙΑΣ

Τα Διαμερίσματα Fragias βρίσκονται μόλις 3 χμ από την Μονεμβασιά σε ένα μοναδικό και οικογενειακό περιβάλλον, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.Το συγκρότημα αποτελείται από 5 πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και 5 δωμάτια. Και οι 10 μονάδες παρέχουν όλες τις ανέσεις (μπάνιο, κλιματισμός, τηλέφωνο, τηλεόραση, θέρμανση, ψυγείο, χώρο στάθμευσης και δικό τους μπαλκόνι).

MILTON HOTEL

Το ξενοδοχείο ΜΙΛΤΟΝ είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με 20 δωμάτια μόλις 1 χμ από την πόλη του Γυθείου, στην περιοχή Μαυροβούνι. Είναι κτισμένο σε μια εξαιρετικά όμορφη και ήσυχη τοποθεσία.

LAKONIA BAY MAISONETTES

Λακωνία Bay Μεζονέτες στον Αρχάγγελο Πελοποννήσου είναι ένα συγκρότημα με εξοχικές κατοικίες - διαμερίσματα κοντά στη θάλασσα και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ευχάριστες διακοπές στη Λακωνία Πελοπόννησο.Αν ψάχνετε για ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην Πελοπόννησο, Λακωνία Bay Μεζονέτες είναι το σωστό μέρος.Αρχάγγελος είναι ένα ήσυχο και πολύ γραφικό ψαροχώρι στην Λακωνία Πελοποννήσου, με ωραίο κλίμα (σχεδόν δεν έχει υγρασία) και καθαρές παραλίες με καταγάλανα νερά.Οι Μεζονέτες Λακωνία Bay φαίνονται σαν να είναι χτισμένα πάνω στη θάλασσα, στην πραγματικότητα βρίσκονται σε ένα γραφικό

HOTEL PALAZZO

Το Hotel Palazzo βρίσκεται στον ήσυχο και γραφικό Αρχάγγελο, του Δήμου Ασωπού Λακωνίας.Ο Αρχάγγελος είναι ένα γραφικό ψαροχώρι με φυσικές ομορφιές, απάνεμο λιμάνι και καθαρές παραλίες με καταγάλανα νερά. Ιδανικός τόπος για ξένοιαστες διακοπές όλο το χρόνο, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα.Το Hotel Palazzo κτισμένο με μια ιδιαίτερα παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο, έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι δίπλα στη θάλασσα. Αποτελείται από 14 δωμάτια, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, όπου το καθένα έχει δικό του μπάνιο και μπαλκόνι.

FILOXENIA MONEMVASIA

Το ξενοδοχείο Filoxenia είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα σε μία υπέροχη τοποθεσία στην πανέμορφη Μονεμβασιά, πόλο έλξης χιλιάδων Ελλήνων και ξένων τουριστών. Είναι ένα νεόκτιστο, νεοκλασσικό κτίριο, λίγο πριν την γέφυρα που οδηγεί στο κάστρο της Μονεμβασιάς και αποτελεί ιδανικό μέρος για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι κτισμένο 20 μέτρα από τη παραλία, κοντά στο κέντρο της Μονεμβασιάς και λίγα μέτρα από τη γέφυρα που ενώνει την πόλη με το "Κάστρο".

ΑΡΔΑΜΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ

Οι Παραδοσιακοί Ξενώνες «Αρδάμης» βρίσκονται στο πιο σημαντικό κτίσμα του κάστρου της Μονεμβασίας, η ιστορία του οποίου χάνεται στα βάθη των αιώνων. Ήταν το κυβερνείο του κάστρου επί Ενετών και διοικητήριο επί Τουρκοκρατίας, ενώ σε αυτό έχουν φιλοξενηθεί δύο αυτοκράτορες του Βυζαντίου.Το κτίσμα αναπαλαιώθηκε με σεβασμό, χωρίς καμία απολύτως αλλοίωση των χώρων, διατηρώντας ανέπαφα τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία αναδεικνύοντας έτσι την ομορφιά και την ιστορία του κτιρίου, προσφέροντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΦΟΣ

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Αναστάσιος Σοφός είναι μια μικρή οικογενειακή μονάδα που βρίσκεται στο κέντρο της Μονεμβάσιας (ή γέφυρα). Τα δωμάτια μας είναι standard και αποτελούνται από 7 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Όλα τους είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο κάστρο ή στο χωρίο.Τα δωμάτια Αναστάσιος Σοφός αποτελούν μια ιδανική οικονομική επιλογή για ταξιδιώτες που επιζητούν να ανακαλύψουν την μαγευτική Μονεμβάσια.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- Πατείστε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε φυσικό μέγεθος

VILLA DIAMANTI

Η Villa Diamanti είναι μια οικογενειακή μονάδα η οποία βρίσκεται δίπλα από την θάλασσα, με εκπληκτική θέα στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Όλα τα δωμάτια και διαμερίσματα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των φιλοξενούμενων μας.Οι διακοπές στη Μονεμβάσια θα σας κάνουν πλουσιότερους σε ιστορικές γνώσεις, διάθεση και υγεία.

Σελίδες

Νομός

iport.gr