ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

LAMOUR

ΤΟ LAMOURΣε μια υπέροχη τοποθεσία και σε ελάχιστη απόσταση από το πιο κεντρικό σημείο των Σπετσών, την πασίγνωστη και ιστορική Ντάπια, στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, δίπλα από την αγορά και τα μουσεία του νησιού, βρίσκεται το LAmour, ένα μικρό και άνετο κατάλυμα, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με πλακόστρωτη αυλή.Η παραδοσιακή του αρχιτεκτονική χαρίζει τη γαλήνη και την άνεση στον επισκέπτη.Η μικρή απόσταση, η εύκολη πρόσβαση και το όμορφο περιβάλλον του Lamour, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για ευχάριστες και απολαυστικές διακοπές.Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Lamour είναι εξαιρετικά, απευθύνο

KASTRO APARTMENTS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-Το Kastro Studios & Apartments προσφέρει μια πισίνα γλυκού νερού με μπαρ και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Το συγκρότημα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο των Σπετσών, 100μ. από το λιμάνι της Ντάπιας και κοντά στην πλατεία Μπουμπουλίνας.Το όμορφα ανακαινισμένο παλιό αρχοντικό προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα διακοσμημένα σε παραδοσιακό στιλ.

ECONOMOU MANSION - ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΕ

Το Παραδοσιακό Αρχοντικό Οικονόμου σας παρέχει όλες τις ανέσεις για αξέχαστες διακοπές στην Σπέτσες. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική, υπηρεσία δωματίων, πρωινό μπουφές, πισίνα - όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρας μαλλιών, τηλέφωνο.

YACHTING CLUB INN -ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΕ

Το Yachting Club Inn cat ιδανικό μέρος για ξέγνοιαστες διακοπές στις Σπέτσες περιλαμβάνει ρεσεψιόν, room services, πρωινό μπουφέ, ενοικιάσεις σκαφών, αυτοκινήτων, καθιστικό με τηλεόραση, βεράντα. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, μπάνιο και κάποια από αυτά και ψυγείο.

PENSION PANOS

Επισκεφτείτε μας και απολαύστε την υπέροχη Σπέτσες και της υπηρεσίες μας . Διαθέτουμε δωμάτια και διαμερίσματα Α Κατηγορίας με υπέροχη θέα το λιμάνι και το κέντρο των Σπετσών.Η όμορφη Ντάπια, τα αρχοντικά στα οποία έχει αποτυπωθεί η ιστορία αιώνων, τα στρωμένα με βότσαλα σοκάκια, το παλιό λιμάνι,τα μόνιππα αμαξάκια, αλλά και μια απίθανη ησυχία ελλείψει αυτοκινήτων είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους οι Σπέτσες έχουν γίνει ένας αγαπημένος προορισμός.Επίσης με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα φιλοξενήσουμε τους τετράποδους φίλους σας

Περιοχή

iport.gr