ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Το νεόκτιστο συγκρότημα Εύχαρις συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σίφνου με τις σύγχρονες ανέσεις ενός μοντέρνου διαμερίσματος. Το συγκρότημα Εύχαρις είναι κτισμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία που επιτρέπει στον φιλοξενούμενο να απολαμβάνει την καταπληκτική θέα της παραλίας και του κόλπου των Καμαρών με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Tα άνετα και γεμάτα χρώματα δωμάτια του συγκροτήματος είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, τv lcd , κλιματισμό , hi-fi, dvd, ιδιωτικό μπάνιο, ιδιωτικό μπαλκόνι, βραστήρα προσφέροντας στον φιλοξενούμενο συνθήκες τέλειας διαμονής και χαλάρωσης.

NYMFES HOTEL

Καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα στον κόλπο των Καμαρών, στον οικισμό της Αγ. Μαρίνας, μόλις 50 μέτρα απο τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία. Το Hotel Νύμφες είναι χτισμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία και βλέπει πανοραμικά τον κόλπο των Καμαρών, τη παραλία, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Το Νύμφες είναι μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής γιατί όλη η φιλοσοφία του βρίσκεται στο να νοιώσουν όλοι όσοι το επιλέξουν φιλοξενούμενοι και οχι πελάτες. Η αρχιτεκτονική του είναι σύμφωνα με τη Σιφναίικη παράδοση και η διακόσμηση του προσφέρει διακριτική πολυτέλεια και απαράμιλλη ποιοτητα διαμονης.

LIGHTHOUSE HOTEL

Το ξενοδοχείο Lighthouse είναι ένα συγκρότημα 12 κατοικιών κτισμένο σε μια απόλυτα ήσυχη τοποθεσία, στην κορυφή ενός μικρού λόφου, με πανοραμική θέα το Αιγαίο, σε έκταση 7 στρεμμάτων και σε απόσταση 700 μέτρων από το γραφικό ψαροχώρι του Φάρου. Οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί με ιδιαίτερο γούστο και ρομαντική διάθεση που συνδυάζει με αρμονικό τρόπο την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις.

HOTEL STAVROS

Το ξενοδοχείο Σταύρος είναι χτισμένο στο κέντρο του χωριού Καμάρες, απέχει μόλις 10μ. από τη θάλασσα και έχει πανέμορφη θέα.

F&S

F&S

EFHARIS APARTMENTS

Το ξενοδοχείο Efharis παντρέυει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις μοντέρνες ανέσεις στις Καμάρες της ΣίφνουEFHARIS APARTMENTS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

DELFINI STUDIOS

Σε μια υπέροχη τοποθεσία στις Καμάρες της Σίφνου, με φόντο τη μαγευτική θέα του Αιγαίου πελάγους, σχεδιάσαμε το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και το εστιατόριο Δελφίνι.Στόχος μας, η δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας διακοπών.Προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, ιδανικό για επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων, το Δελφίνι είναι χτισμένο με γνώμονα την άνεση, τη χαλάρωση και την ποιότητα.Η μοναδική θέα και η μικρή απόσταση από το λιμάνι των Καμαρών καθιστά το Δελφίνι την τέλεια τοποθεσία για τις διακοπές σας.

BOUFOUNIS STUDIOS

Το Μπουφούνης Studios είναι ένα συγκρότημα κτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σίφνου. Είναι ένα από τα νεόκτιστα καταλύματα που προσφέρουν αυθεντική Κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα με την αρχιτεκτονική του δομή και τον εσωτερικό του διάκοσμο.

AL. KASTRINAKIS HOTEL

Η Σίφνος είναι ένα από τα 6 νησιά που αποτελούν τις Δυτικές Κυκλάδες. Τον Απρίλιο του 2004 ξεκίνησε η λειτουργία του AL. KASTRINAKIS HOTEL. Είναι φτιαγμένο με μεράκι και Σιφνέικη κουλτούρα, στο λιμάνι των Καμαρών και απέχει 100 μέτρα από τη θάλασσα. Η αρχιτεκτονική του είναι βασισμένη στο Κυκλαδίτικο ύφος, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα στολίδι για τον τόπο μας.

AEGEAN THESAURUS TRAVEL

Γραφείο Γενικού Τουρισμού

Σελίδες

Νομός

iport.gr