ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΡΑΜΑΤΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΣΙΑ ΕΕ

Παραδοσιακό, διώροφο κτίριο, δίπλα στην θάλασσα, λίγο πριν την γέφυρα που οδηγεί στο κάστρο της Μονεμβασιάς. Αποτελείται από 2 διαμερίσματα δίχωρα με βεράντες, με θέα στην θάλασσα και στον βράχο της Μονεμβασιάς και 18 δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα. Σο ισόγειο υπάρχει αίθουσα πρωινού, τηλεόραση, και βεράντα που λειτουργεί μπαρ-καφετέρια. Υπάρχει πάρκινκ και βρίσκεται 100μ από την αγορά και το κέντρο της Μονεμβασιάς. Τα 2 διαμερίσματα μας διαθέτουν κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, παραδοσιακή χαρούμενη επίπλωση και βρίσκονται στο ισόγειο.

ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ - ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ενοικιαζόμενα διαμερισματα και studios πλήρως εξοπλισμένα στο Αθάνι Λευκαδας κοντα στις 3 ομορφότερες παραλίες του νησιου: Γιαλός Εγκρεμνοι και Πορτο ΚατσικιΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ - ΡΟΜΠΟΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΛΙ

Το παραδοσιακό αρχοντικό «Μέλι» είναι μια διατηρητέα πέτρινη κατοικία η οποία έχει ανακαινισθεί πρόσφατα με σεβασμό στην διατήρηση της αυθεντικότητας της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου.Το σπίτι (200 cm2) ενοικιάζεται είτε ολόκληρο είτε ανά δωμάτιο, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα. Υπάρχουν 3 ευρύχωρα και ανεξάρτητα δωμάτια με μπάνιο, κλιματισμό και τηλεόραση. Στους κοινόχρηστους χώρους μπορείτε να βρείτε τζάκι, τηλεόραση, στερεοφωνικό, DVD, πλυντήριο, στεγνωτήριο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και WC.

ΔΙΓΕΝΗΣ STUDIOS

Το Digenis Studios, κάθε καλοκαίρι, σας υποδέχεται φιλόξενα, στο μαγευτικό νησί της Λευκάδας. Βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό της Λυγιάς, μόλις 5km από την πόλη της Λευκάδας. Οι χρυσαφένιες παραλίες του νησιού μας σε συνδυασμό με την ποιοτική διαμονή που σας προσφέρει το Digenis Studios θα σας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.Το Digenis Studios βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και στο γραφικό λιμανάκι της Λυγιάς με τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΦΡΑΓΚΙΑΣ

Τα Διαμερίσματα Fragias βρίσκονται μόλις 3 χμ από την Μονεμβασιά σε ένα μοναδικό και οικογενειακό περιβάλλον, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.Το συγκρότημα αποτελείται από 5 πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και 5 δωμάτια. Και οι 10 μονάδες παρέχουν όλες τις ανέσεις (μπάνιο, κλιματισμός, τηλέφωνο, τηλεόραση, θέρμανση, ψυγείο, χώρο στάθμευσης και δικό τους μπαλκόνι).

Σελίδες

Νομός

iport.gr